Sluiten

Hoofdthema - Mijn pensioen

Hier vindt u de volledige tekst van de pensioenregelingen van het Pensioenfonds Chemours i.l. en het Pensioen 1-2-3. Daarin leest u wat u wel en wat u niet krijgt in onze pensioenregelingen. En om onze regelingen met andere pensioenregelingen te kunnen vergelijken, vindt u hier ook de pensioenvergelijker.

Beschikbare-premieregeling

Bent u op of na 1 juli 2013 deelnemer geworden aan het Pensioenfonds Chemours, dan geldt voor u de Beschikbare-premieregeling. U kunt hier de volledige regeling downloaden. Het informatieblok ‘Wat gebeurt er bij …?’ geeft een overzicht van alle veranderingen in uw leven die van invloed kunnen zijn op uw pensioenopbouw. Hier leggen wij per onderwerp uit wat er met uw pensioen gebeurt en wat u eventueel zelf moet doen. Vindt u niet wat u zoekt, misschien vindt u dan het antwoord bij de veelgestelde vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar onze pensioenadministrateur. Dat kan via Contact.

Meer informatie

Middelloonregeling

Bent u voor 1 juli 2013 deelnemer geworden aan het Pensioenfonds Chemours, dan geldt voor u de Middelloonregeling. U kunt hier de volledige regeling downloaden. Het informatieblok ‘Wat gebeurt er bij …?’ geeft een overzicht van alle veranderingen in uw leven die van invloed kunnen zijn op uw pensioenopbouw. Hier leggen wij per onderwerp uit wat er met uw pensioen gebeurt en wat u eventueel zelf moet doen. Vindt u niet wat u zoekt, misschien vindt u dan het antwoord bij de veelgestelde vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar onze pensioenadministrateur. Dat kan via Contact.

Meer informatie

Pensioen 123

In het Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Omdat alle pensioenfondsen in Nederland met Pensioen 1-2-3 werken, zijn de verschillende pensioenregelingen goed te vergelijken. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Klik hier om naar Pensioen 1-2-3 te gaan.

Meer informatie

Pensioenvergelijker

De gegevens van Pensioen 1-2-3 kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van twee verschillende pensioenregelingen te vergelijken. Elke pensioenuitvoerder heeft namelijk zijn eigen regeling, maar werkt wel met Pensioen 1-2-3. Dus als u bijvoorbeeld van baan verandert, kunt u heel gemakkelijk de regelingen vergelijken. Speciaal daarvoor is de Pensioenvergelijker ontwikkeld. Klik hier om naar de Pensioenvergelijker te gaan.

Meer informatie

Pensioenreglement Genencor DB regeling 2016

Dit reglement is bestemd voor oud-werknemers van Genencor International BV die voor 01-01-2015 inactief zijn geworden.

Meer informatie