Sluiten
Terug

Disclaimer

Disclaimer

Deze website wordt beheerd door Stichting Pensioenfonds Chemours Nederland. Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze gebruikersvoorwaarden.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Gebruik van deze website

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico. Gebruik van deze website dat het gebruik van andere bezoekers stoort, het functioneren van deze website in gevaar kan brengen of de geboden informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Pensioenfonds Chemours Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid of onjuistheden in de verstrekte informatie of mogelijke nadelige gevolgen daarvan.

Intellectuele (eigendoms)rechten / merkgebruik

Alle auteursrechten en andere (intellectuele eigendoms) rechten op alle teksten, afbeeldingen, software en ander materialen op deze site zijn eigendom van Stichting Pensioenfonds Chemours Nederland of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar. Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen persoonlijk gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van
Stichting Pensioenfonds Chemours Nederland, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Hyperlinks naar deze website zijn niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Pensioenfonds Chemours Nederland.

Tekstgrootte
Aa - Aa +